keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Hesaria NATOttaa?


Siinä täytyy olla jotain aivan erityistä, kun Hesari järjestelmällisesti jättää julkaisematta kommenttini sen NATOa koskeviin artikkeleihin, nyt uutiseen NATO- jäsenyyden kannatus on laskenut alle viidenneksen.Tulkoon se nyt sitten tässä julkaistua:

Aika on ajanut Suomen NATO - jäsenyyden ohi, haluammepa sitä tai emme.  http://eaglesflysingly.blogspot.fi/2011/12/aika-on-ajanut-nato-jasenyytemme-ja.html 
On vain puolueita edustavista poliitikoistamme kiinni, että valtio ei tee asiasta johtopäätöksiä. Rahat menevät meidän 15 miljardin puoluetukeen.

NATOon liittoutumattomuudella on puolensa. Tositilanteessa päätökset ovat jatkossakin aina omissa käsissä. Ja haihatteluille jää silloin vähemmän tilaa. http://eaglesflysingly.blogspot.fi/2008/09/talvisota-oli-nelikymppisen.html

Voisiko aina mukana oleva linkki Talvisodan synty - teoriastani olla syynä? Vaikka Erkkokin on jo manan majoille mennyt? 

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Meneekö Hesarissa sellaiset kommentit, joissa on linkkejä blogeihin, yleensä läpi?

Sellaisia kommentteja, joissa viitataan johonkin blogikirjoitukseen on ärsyttävä lukea, koska tarkoitus on kommentissa tiivistää asia muutamassa sekunnissa luettavaan muotoon.

Hakki kirjoitti...

Sikäli, kun olen jostain asiasta aikaisemmin jotain kuolematonta lausunut, minulla on tapana liittää siihen ainakin yksi linkki. Jotkut eivät siitä tavasta tykkää, mutta minusta se antaa lukijalle mahdollisuuden tutustua lähemmin kommentoijan ajatuksen juoksuun (if any). Siis, jos kiinnostusta riittää. Lisäksi se antaa mahdollisuuden kaksisuutaiselle vaikutukselle, jota vuorovaikutukseksi voitaisi kutsua.

Kyllä omiani on ainakin mennyt. Ei aina, mutta viime aikoina yhä useammin. Mutta ilmeisesti he eivät pidä NAO - kirjoittelustani?

Viimeisin lienee seuraava:
http://www.hs.fi/talous/Katainen+Ilman+Kreikka-ratkaisuja+voisimme+k%C3%A4rsi%C3%A4+satakertaisesti/a1305622865280