maanantai 15. lokakuuta 2012

Dosentit kilpasilla


Johan Bäckman kiertää Venäjää puhumassa päättömyyksiä ja Arto Luukkanen tekee ihan vastaavaa, mutta pysyy onneksi Suomessa. Kumpikin Helsingin Yliopiston dosentteja. Toisen alueena kirkkohistoria toisen oikeuspsykologia. Eipä uskoisi.

Yhteistä kummallekin - HYn lisäksi  -ovat valtavirrasta poikkeavat ajatukset, "yltiökärjistetyt" ulostulot ja haitallisuus meille suomalaisille. Samoin taitaa olla rajaton, kapea yksisilmäisyys? Ongelmajätettä kumpikin?

Eikä todellakaan löydy riittävästi täyspäisiä ottamaan haltuunsa kahden valtion sosiaalisen viestinnän hoitamiseksi takaisin reaalimaailmaan? Vaikka sitten pitäisi mennä Helsingin Yliopiston ulkopuolelle?


PS. 

Ulkoministeri ei ole uskottava kun on osallinen. Kummassakin maassa.


PPS.

Mitä tekee Thomas Wilhelmsson?


2 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Olen seurannut molempien dosenttien kannanottoja. Minusta on suorastaan loukkaus Luukkasen asiantuntemusta kohtaan rinnastaa häntä Johan Bäckmaniin.

Jälkikirjoituksen jälkikirjoituksessa kysyt mitä tekee Helsingin yliopiston rehtori? Minusta ei kuulu vapaan yliopiston rehtorin puuhiin sensuroida dosenttien puuhia. Jotta sitten olisi yleisön saatavilla vain 'oikeaksi puhdistettua faktatietoa' - aika pelottava visio sekin.

Vihapuheista ja kirjoituksista meillä on omat lakimme ja niiden noudattamista pitäisi poliisien valvoa muidenkin kuin vain perussuomalaisten osalta.

Hakki kirjoitti...

Igor

Hmm...