torstai 21. tammikuuta 2010

Pannaan kansalaiset tappelemaan toisiaan vastaan

 


On taas vastattu kyselyyn. Ja vastaukseksi saatiin: Lapsilisät pois isotuloisilta, jos valtion pitää säästää . Onhan se konkreettista. Ja johdonmukaista. Miksi ihmeessä isotuloiset tarvitsisivat lapsilisiä?


Mutta miksi ihmeessä näin pitäisi menetellä? Tunnetusti rahaa Suomesta kyllä löytyy. Myös verorahoja. Niitä vain käytetään holtittomasti ja vain puolueiden hyväksymiin tarkoituksiin.  Ja ne taas ovat tarkoituksia, joista hyötyvät vain puolueet ja puolueuskovaiset. Itse asiassa puhdistamalla puolueitten maallemme aiheuttama kustannus, mitään ei tarvitse leikata.


http://blogit.kauppalehti.fi/entries/edit/10333


 


 


 

13 kommenttia:

Maril kirjoitti...

Kuulutaan tuohon ryhmään, jolta ne pitäis poistaa. Me ei matkustella ulkomailla. Me ei ajeta uusilla autoilla (oma auto on 10 v vanha, firman auto on uudempi), me ei asuta leveästi, lasten hiukset leikataan itse, vaatteet ostetaan pääsääntöisesti käytettyinä, itsetehtyä leipää ja ruokaa suositaan, kalliita harrastuksia ei ole, sähköä säästetään kaikin mahdollisin kuviteltavissa olevin keinoin. Meillä ei ole kulutusluottoja. Jos meidän nettotuloista otetaan pois 500 euroa, niin tiukkaa alkaa tehdä.

On helppo heittää joku tuloluokka: nuo on rikkaita, otetaan niiltä. Täysin unohtaen, että verotuksen progressiivisuus OIKEASTI tasaa niitä tuloja jo ihan hirveästi.

En silti usko, että tuo ehdotus tulisi koskaan menemään läpi. Se on nimittäin me keskiluokka, jonka työskentely- ja maassapysymisinto tuottaa niitä vähäisiä veroja.

hakki kirjoitti...

Maril

Eikö kuitenkin olisi parempi poistaa poliittisen koneistomme turhakkeiden aiheuttamat ylenmääräiset kustannukset, karsimalla syöttiläitten määrää ja pienentämällä jäljelle jäävien etuja? Eikö ole käsittämätöntä, että siirtäessämme 80 % lainsäädäntömme päätöksenteosta (kuulemma) Brysseliin ja Strasburgiin poliittinen eliittimme pitää tarkoituksenmukaisena kasvattaa avustaja-, erityisavustaja-, sihteeri- ja valtiosihteerikuntaa siihen määrään, että vanhat tilat eivät enää riitä?

Vaikka en kannatakaan kansanedustajien määrän vähentämistä, mihin ihmeessä tarvitsemme virkamieskunnan päälle vielä toisen kalliin tyhjäntekijöiden joukon?

Kaj Granlund kirjoitti...

Ei päivää, ettei yhtä kansalaisryhmää ajeta toista vastaan. Pohjalla aina sama peruskommunistinen ajatus - kaikki mikä on sinun on minun mutta ei toisinpäin. Siihen päälle vielä toteamus että naapurin kurjuus on tärkeämpää kuin oma onni.

hakki47 kirjoitti...

Kaj Granlund

\"Siihen päälle vielä toteamus että naapurin kurjuus on tärkeämpää kuin oma onni.\" Taitaa olla lainaus suoraan Kepun puolueohjelmasta?

Tobe kirjoitti...

Tässä omituisessa maassa kysellään typeriä ja esitetään ne kansan mielipiteinä.Kansan mielestä kaikki tulotkin pitää panna samalle viivalle.Maailma on monimutkaisempaa kuin Iltalehtien lööppitotuus.Kukaan ei jaksa lukea totuutta verotuksesta vaan uskoo kun lehti sanoo että j..kauta..ne saa herrat 90 tonnia verottomana ja me köyhät senkun maksetaan...
Ihan oikeat ongelmat jää sivuun.Kuka , missä ja milloin loisi uutta työtä ja toimeentuloa? Voisiko joku lööppilehti aloittaa keskustelun kuinka palkitsemme sellaiset ihmiset jota ylipäätään maksa veroja ja työllistää toisia ihmisiä.Ei kukaan osta sellaista lehteä mitä myydään lööpilla:\"Nalle Wahlroos sijoitti 50 miljoonaa suomalaiseen yhtiöön!\"Sehän on vain ahneutta eikö totta.Hohhoijaa.

hakki47 kirjoitti...

OrNot

Varmaan sinäkin havaitsit, että siltarumpupoliitikkojen primus inter pares taas asettaa selvitysmiehen peitelläkseen oman pätemättömyytensä tuloksien tekijänä ja pätevyytensä jakamaan verorahojamme kankkulan kaivoon.

Vai uskot sinä vielä siihen, että joku muu kuin politbyrokraatti luo tähän maahan työtä ja toimeentuloa. Maksajina muuten ollaan me veronmaksajat.

Tobe kirjoitti...

Voihan sitä haaveilla keputtomasta elämästä...keputon tammikuu meni ihan p...se..en....Pekka nimisiä tunenn monta mutta en yhtään Pekkarista.Paavo Väyrystä olen kätellyt ja sanonut aina äänestäväni häntä jos mahdollista...viekkaana näki naamastani ettei edes rahasta.

hakki kirjoitti...

OrNot

Pekkarista en minäkään ole koskaan kätellyt. Mutta muuten kaverin tekemisiä seuraillut. Enkä ole näkemästäni ilahtunut. Kaveriin yhdistyy ahkeruus, sanavalmius ja Jesuiittakepulin arvomaailma. Kansantalous hänestä kärsii.

Vanhasta olen opastellut takaportaita ulos työpaikastani, ettei hänen tarvitsisi kohdata lehtimiesten perusteltuja ja äärimmäisen epämiellyttäviä kysymyksiä. Hänkin kaveri, jolle vastuun kantaminen kansakunnan tulevaisuudesta on alkiolainen fiktio.

Maatalouden BKT osuus lienee Suomessa alle 5 %. Milloinkohan kepun vallasta irti päässeet, kaupunkeihin ja palkkatyöhön muuttaneet maakuntien tytöt ja pojat ymmärtävät, että juuri he ovat maksumiehinä?

Tobe kirjoitti...

Kepu ei ole aate vaan jonkinlainen jäänne jostain tavasta kostaa tai olla salaa erimieltä.Kukaan ei kaupungeissa julista Keskustalaisuutta, mutta silti ne jossain luuraa.En tunne yhtään.Olen tavannut muutaman ylä savolaisessa saunaillassa ja he olivat äärimmäisen vihaisia miehiä.He vihasivat sosialidemokraatteja lähes kuolettavan vakavasti.
Suomi ei kehity ennenkuin maassa toimii vain yleispuolueita joilla on eurooppalaiset arvot.Kokkarit ja Demarit ovat todellakin paljon lähempänä toisiaan kuin Kepu ja KOK. Juuri nyt tarvitsemme työn puolueita jos ketään.Tukiaisten ja jakamisen aika ei voi kestää ikuisesti. Ymmärrän kyllä, että mikään noista ei meitä pelasta, koska niiden ainoa oikea tehtävä olisi purkaa byrokratiaa ja samalla itsensä.Puolitus olisi aluksi sopiva tavoite.Paljon lisää työttömiä sinne minne niitä pitääkin syntyä.....Jos saa toivoa ja saanhan minä.

hakki kirjoitti...

OrNot

Väittää Kääriäinen, että Kepu on ihan sivistysliike. Siis sellainen, jolla on jotkut yleisesti hyväksytyt käyttäytymissäännöt. Oletko havainnut?

hakki kirjoitti...

Muuten.

Havaitsin juuri, että olen kirjoittanut vahingossa nimen väärin. Vanhasta en ole opastellut takaportaita ulos työpaikastani vaan Väyrystä. Mitä sitä nyt näistä kakaroista....

Karl Fransen kirjoitti...

Hakki,

eihan kansalaisia tarvitse \"panna\" tappelemaan toisiaan vastaan, sehan on kaikkein yleisin ajavanviete, ollut jo vuosituhansia uskovaisten ja politikkojen joukossa. Ainoastaan tappelemisen muodot ovat kehittyneet eika suinkaan tappelijat ja mita pitemalle mennaan sita kehittyneemmaksi tulemme riitakapuloiden keksimisessa.

\"Holmolan\" rakentaminen on melkein valmis ja kun se tulee taysinvalmiiksi, silloin olemme - ei kuten nyt - vaan taydellisia \"ga-ga\" yhteisoja, valmiita uimaan Neptunin kanssa.

hakki kirjoitti...

Karl

\"Ainoastaan tappelemisen muodot ovat kehittyneet eika suinkaan tappelijat ja mita pitemalle mennaan sita kehittyneemmaksi tulemme riitakapuloiden keksimisessa.\" Totta puhut. utta aivan samalla kuin jatkuvan kasvun kuvitelma myös keskinäinen tappelu vie lopulliseen tuhoon.