keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Mauri Pekkarisen Akatemia?

30.1.2008 11.42 | hakki47 | Politiikka, Osaaminen

Kannatan sitä, että poliittiseen aateliin eli broileriksi hamuavan henkilön, olisi ainakin kerran elämänsä aikana hyvä tehdä ihan oikeita töitä. Siinäkään mielessä minulla ei ole mitään kilpailijan julkaisemaa uutista vastaan:

“Elinkeinoministeriön tuore valtiosihteeri Mikko Alkio (kesk) työskenteli Microsoftin tietoyhteiskuntasuhdejohtajana vielä pari viikkoa sitten, kun pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) vieraili Yhdysvalloissa.

Vanhanen tapasi vierailullaan Microsoftin hallituksen puheenjohtajan Bill Gatesin, joka lupasi Suomen kouluille ilmaisen ohjelmistokokonaisuuden.

Pääministeriltä tuli pyyntö, että hän haluaisi tavata Gatesin. Siinä me oltiin avuksi. Kun tapaamista valmisteltiin, selvitettiin, saako tämän lahjan julkistaa samalla, Alkio toteaa.”

Mutta kuinka kauan Mikko Alkio työskenteli tietoyhteiskuntasuhdejohtajana Microsoftilla? Saiko hän jotain muuta aikaan, kuin tuon tapaamisen? Mitä hän mahtoi tehdä sitä ennen? Ja sitä ennen? Sen me tiedämme mitä hän on nyt tekemässä Mauri Pekkarisen Akatemiassa, anteeksi Superministeriössä. Tai tiedämme ainakin mistä valtio hänelle palkan maksaa.

Viitaten pariin aikaisempaan blogiini (  123  ) herättäisin kyllä kysymyksen siitä, onko Microsoftin aika laskettava oikeaksi työksi. Asiaa voisi myös ajatella siten, että Microsoftin kannattaisi maksaa valtapuolueille (ilmeisesti ainakin demareille - Junger ja keskustalle - Alkio ) puolueavustusta siitä, että nuoret leijonat “saavat” respektaabelia yrityskokemusta. Tällä tavalla kun luodaan ns. yhteiskuntasuhteita.

Pätevöidytään vaikka Yleisradioon tai Mauri Pekkarisen Akatemiaan.

Pysyvä linkki | 5 kommenttia »

Ei kommentteja: