sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Lättytaivaassa




6.1.2008 16.15 | hakki47 | Hyvinvointi

Kaikille muillekin blogisteille menestystä vuodelle 2008.

Olen taivastellut erilaisten tietoteknisten kremppojen viidakossa jo jonkun aikaan. Krempat karsivat luomisen innon. Siitä johtuen blogailukin jäi aiempaa vähäisemmäksi.

Vaimokin väsyi. Lopullisesti. Oli valitellut jo yli vuoden sitä, että työhuoneeni täytti parhaimmillaan 4 tietokonetta ,joista kaksi oli ikivanhoja pöytäkoneita putkinäyttöineen, yksi ikivanha läppäri jossa 64 megaa muistia ja vain yksi edes jossain määrin ajanmukaisen läppäri. Sitten se viimeinenkin aloitti kränäämisensä.

Tämä taas pakotti minut siirtymään äärist`hitaan “putkikoneen” käyttäjäksi. Putki enintään 17” ja tekniikka ajalta ennen nettiä. Moisen takaiskun seurauksena maailma sanan mukaisesti pimeni ympäriltäni. Päivä päivältä pimeämmäksi. Surffailu maistui öklöltä ja yhteydenpito ei enää innostanut. Omien ajatusten selvittely ei ollut enää tarpeen. Tiesin täsmälleen mitä ajattelin. Samalla sanavarastoni ilmeisesti yksipuolistui liiaksi? Vaimo ryhtyi toimeen.

Vei eilen kauppaan hankkimaan “edes kunnon näytön”. Omistukseeni siirtyi uljas uusi lätty. Ja iso – 22”. Voi että tätä riemua. Vaimo maksoi ja minä nautin. Tosi jouduin samalla poistamaan kellariin yhden tietokoneen ja kaksi putkea. Tilaa tuli pöydälle ruhtinaallisesti ja lätyn myötä valoisuuskin lisääntyi. Kyllä ne tytöt osaa.

Eikä konekaan enää tunnu yhtään hitaalta.

Vuosi 2008 alkoi menestyksellä. Sitä siis kaikille.

Ei kommentteja: