lauantai 27. syyskuuta 2008

Muista äänestää

27.9.2008 16.13 | hakki47 | Blogit, Ihminen, Uutiskommentit, Johtaminen, Poliittiset puolueet

Näin USA:n aiheuttaman kansainvälisen pankkikriisin, Kiinan aiheuttaman maito/elintarvikekriisin ja Venäjän aiheuttaman EU/NATO kriisin nyt siirryttyä hetkeksi kabinetteihin, ajattelin palauttaa mieleeni aiemmin kirjoittamaani.

Kuntavaalit ovat tulossa. Eräällä tavalla puutuin niihin ensi kerran jo kuluvan vuoden tammikuussa. Aiempia kirjoituksiani läpikäydessä ilmeni, että KEPUn Matti Vanhanen oli vieraillut Seattlessa, ja saanut sieltä lahjan. Lahjan antoi vanha kaveri Bill, Bill Gates. Kun kuntavaalit nyt ovat ovella, kannattaisi varmaan käyttää lahjaa oman itsensä ja puolueensa myyntiargumenttinä? Billkin olisi varmaan mielissään?

Samalla havaitsin, että tämä vanha mies on toiminut ilmeisen sopimattomasti. Muutama päivä edellisen jälkeen olin hattuuntunut siitä, että kommenttejani ei julkaista. Kohteena oli kuninkaantekijöinä itseään ilmeisesti pitävä poliittisen aatelimme nuoriso-osasto, jolle aurinko aina paistaa. Jari Haapiainen, Ryhmä 30+.

Viimeinen tieto hänestä tässä blogistosta on 22.1.2008 8.35 . Tämä siitä huolimatta, että hän lupasi: “Näihin kysymyksiin palaan myöhemmin Yhdysvaltain matkani YK-osuuden jälkeen”. Mutta toisaalta: “Tiivis transatlanttinen yhteistyö on avainroolissa myös monen globaalin ongelman ratkaisussa”.

Mutta eihän sitä ehdi? Niin ja nämähän ovat vain kunnallisvaalit.

PS.

Minua ei vielä tähän mennessä ole syytetty lasten kiusaamisesta.

Pysyvä linkki | 6 kommenttia »

Ei kommentteja: