perjantai 9. toukokuuta 2014

Urpiainen lensi pois

Niin Urpiainen sitten hävisi, ja varmaan hyvä niin. Sekä demareille että muille. Eivät auttaneet edes Vapaavuoren viime hetken saksalaiset tukisukat. Täti tiukka takuuttaja sai lähteä.


Kenestä nyt valtionvarainministeri?
Paneeko Antti voiton huumassa ja ensimmäisen valtiollisen vaalivoiton toivossa määräämään uudet vaalit?
Millä tavalla tämä vaikuttaa Kataisen komissaarikuvioon?


9 kommenttia:

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Omistan tämän ikivihreän klassikon demarien seuraavalle puheenjohtajalle.

https://www.youtube.com/watch?v=azB8gZ6Urjk

Hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Kaikkea sinäkin jaksat esille kaivaa.

Mutta ihan oikeasti, jos demarit nyt osaavat hoitaa puheenjohtajavaalin seuraukset oikein ja keskittyvät työpaikkojen palauttamiseen, tämä voi olla uusi alku.

Sitä tarvitsemme.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Demarit valitsevat uuden mielikuvajohtajan, joka herättää luottamusta SDP:n mummoissa ja papoissa, mutta ei juuri kenessäkään muussa. Valinnan seurauksia kirotaan vielä kauan.

Me ollaan hävitty taistelu zombeja vastaan ja sillä selvä. Niillä on kaikki puolueet ja sitä kautta politiikka ja valtion hallinto. Meillä on netti missä voi taivastella niiden puuhia, mutta eiköhän sekin pian kielletä.

https://www.origin.com/fi-fi/store/buy/plants-vs-zombies/mac-pc-download/base-game/standard-edition

Hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Taistelu ehkä hävitään, mutta sota voitetaan. Vaikka kaikki muu kiellettäisi, vaalisalaisuutta ei yksikään itseään parlamentaarisena demokratiana pitävä poliittisten puolueiden järjestelmä uskalla poistaa.

Eikö olekin ihanaa, että aina on olemassa JOKU MUU? Se on joka tapauksessa paljon tehokkaampi ja vähemmän sottaista kuin sen ainoa vaihtoehto; kapina ja sitä seuraava sisällissota.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Ehkäpä siirrymme paikallisen demokratiaan Ukrainan malliin.

Kaupungit itsenäistyvät ja niitä ympäröivä maaseutu pysyy Helsingin alaisuudessa. Jokainen sotilas päättää itse paneeko tikkua ristiin jos Helsingin herrat jotain määräävät.

Se voisi olla ihan mukavaa muutaman kuukauden ajan ennen kuin täysi kaaos alkaa.

Hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Mahdollistahan tuo on, että "siirrymme paikallisen demokratiaan Ukrainan malliin". Toivottavasti emme kumminkaan. Siitä anarkiaan ja hallitsemattomaan ja oikeudettomaan epäjärjestykseen ja sosiaaliseen darwinismiin on aivan liian lyhyt matka.

Mutta jos viittaat ehdokkaaseeni, JOKU MUU on vastuullisen äänestäjän ainoa reaali vaihtoehto anarkiaa ja lopullista sääty-yhteiskuntaan paluuta vastaan.

fun kirjoitti...

No niin, Rinne teki pakon edessä sen mitä Urpiaisenkaan ei olisi pitänyt tehdä, otti vastaan valtiovarainministerin postin.
Demarit lisäsivät kierroksia jäsenseparaattorissaan. Jutta sai äijät siirtymään persuihin ja vassuihin. Rinne saa muutaman äijän takaisin, mutta muijat lähtee vassuihin ja vihreisiin.
Se on demareille menoo teki mitä tahansa.
Kansa taitaa alitajuisesti ymmärtää, ettei demareitten äänien ostelu ylihintaan ollutkaan Suomen etu. Pää tuli vetäjän käteen. Muutaman sentin palkankorotus törsätään Thaimaassa niin mitäs hyötyä siitä isänmaaale jää?
Lipposen valta-aikana sanoin paikkakuntani suur-demarille, että tuhoatte vareenotettavimman työväenpuolueen. Vastaukseksi sain alentuvaa naurua.
Rinne taitaa yrittää panna hallituksen nurin syksyksi. Vapaavuori tuohon hallitukseen pääministeriksi niin syksyllä äänestetään valtiollisissa JOTAIN MUUTA vähemmän kuin mitään muuta.

Hakki kirjoitti...

Fun(deeraaja)

Kerrankos sitä demari päättömyyksiin on ryhtynyt? Rinne on jo nukkunut onnensa ohi edellyttäen, että onnena ymmärretään uskottava johtajuus. Kun uppo-nalle-karhu ei muuta osaa kuin hokea yksinkertaisimpaankin kysymykseen "porukka päätää", ihmettelen kuinka kauan edes jäsenet kehtaavat moista katsella ja kuunnella? Separaattori tosiaan.

Rinne on punnittu ja todettu säkiksi täynnä tyhjää. Tunnen tavallaan sääliä tai ehkä se vain on syvää myötähäpeää?

Mutta siinä taidat olla väärässä, että porukka päättäisi kampata hallituksen syksyllä. Sen luonnollisin hetki olisi ollut heti valinnan jälkeen tai viimeistään nyt MEPpi vaalin ratkettua. Vaikka tilanne kaikkien ennusteiden mukaan voi kehittyä vain huonosta vielä huonompaan, jokainen ministeripäivä on kultaakin arvokkaampi demarien historian perinnekaapissa.

fun kirjoitti...

Joo, oikeassa taidat olla. Demareille ei sovi ennenaikaiset vaalit nykyisellä kamsansuosiolla.

Vaikka tämä poliittinen piehtarointi vähän turhauttaakin niin on tässä se hyvä puoli kansanvaltaa ajatellen, että äänestäjät ymmärtävät edes vaihtaa puoluetta vaaleissa.