torstai 27. maaliskuuta 2008

Helsingin kaupunginvaltuuston jäsenille

27.3.2008 10.28 | hakki47 | Työelämä, Politiikka, Poliittiset puolueet

Minua kiinnostaa kantanne Munkkiniemen työpajan jatkuvuuteen. Noin tunti sitten lähetin asiasta sähköpostin kaikkien valtuustoryhmien sihteereille. Asian johdosta kirjoitin edellisen blogini, joka löytyy TÄSTÄ.

Kunnallisvaalit ovat kuulemma tulossa. Sen vuoksi “kolleegani” Miia kehoitti lähettämään juttuni teille. Valitettavasti meikäläinen tumpelo ei helposti löytänyt kaupungin nettisivuilta sähköpostiosoitteitanne listoitetussa muodossa. Ja valtuustoryhmien sihteereille lähettämistäni on jo nyt kaksi palautunut, koska vastaanottajaa ei löydy. Oletteko piilossa?

Koska te olette minua varten - ei päinvastoin - annan vielä tämän mahdollisuuden. -)

Kokemuksesta (vai iästäkö) johtuen suhtaudun vähän kyynisesti haluunne osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun yksittäisestä asiasta. Varsinkin jos se edellyttää kannanottoa konkreettisessa asiassa siten, että kommenttiinne myös myöhemmin voidaan palata. Ja siihen tullaan palaamaan.

Edellisen kerran “kyselin”, tosin aika epäsuorasti, vastuullisten poliitikkojen tai poliittisten puolueitten kantaa Tampereen kaupungin päätöksiin liittyvässä Olkahisen koulun asiassa. Useammassakin samaan asiaan liittyvässä kirjoituksessa. Aihepiiri oli oikeastaan sama kuin nyt, kunnan tasolla merkityksetön. Kukaan heistä ei muistaakseni kommentoinut. Tehdään tästä siksi samalla myös Helsinki - Tampere maaottelu.

Samalla tulee testattua lukevatko kaupunginvaltuutetut yleensäkään Kauppalehteä. Ja onko noin puoli vuotta ennen vaaleja ns. kansalaisjournalismilla mitään vaikutusta.

PS.

Itselläni ei ole ensimmäistäkään lehmää ojassa, edes tässä asiassa

Pysyvä linkki | 3 kommenttia »

Ei kommentteja: