sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Putlerin uusin kuje?
"Tässä julmassa murhassa on kaikki palkkamurhan piirteet ja se on luonteeltaan ehdottoman provosoiva." 

Ve­nä­jän pre­si­dent­ti Vla­di­mir Pu­tin Krem­lin vi­ral­lis­ten verk­ko­si­vu­jen mu­kaan.

Voiko sen enää paremmin sanoa? Ja jäljet johtavat ....

17 kommenttia:

fun kirjoitti...

Provokaatiohan tuo murha ilman muuta on, mutta kenen, se jää nähtäväksi. Tuossa taannoin uskalsin näissä Sinun erinomaisissa blogeissani todeta, että Venäjällä ja EU:lla on yhteisenä piirteenä ajautua kaaokseen. Sinä olit silloin sitä mieltä, että EU:lla on siihen paremmat edellytykset. Mielestäni nyt kaaoksen heiluri on Venäjän puolella.

Taisin ilmaista käsitykseni myös siitä, ettei tilanne Venäjällä ole enää Putinin hallinnassa. Valta saattaa olla kenraaleilla tai oligarkkien vahvalla blokilla. Ehkä heillä yhdessä ja Putin on ehkä pelkkä marionetti.

Uskoisin kumminkin, että tämä viimeinenkään murha ei ole Putinin kuje. Saas nähdä pystytäänkö maailman laajinta valtiota hallitsemaan pelolla,-epäilen?

Tuossa äskeisessä TV-haastattelussa venäläinen mummo sanoi maansa ajautuneen fasismiin. Usein on niin, että juuri iäkkäät ihmiset ja varsinkin mummot vaistoavat nopeimmin asioita elämän kokemuksensa avulla.

Hakki kirjoitti...

Fun(deeraaja)

Fasismi, kommunismi, natsismi - nimikkeillä on pitkälti sama arvo kuin kauneudella yleensäkin; se on katsojan silmässä. Mikään niistä ei tavikselle hyvää lupaa. Ja juuri siinä on demokratian ylivertaisuus; päästään säällisesti ja useimmiten ainakin jopaverettömästi eroon niistä Ainoan Oikean Totuuden profeetoita, jotka muuten jäisivät meitä piinaaamaan.

Enpä oikein tiedä pitäisikö toivoa, että maailman suurinta valtiota sittenkin voisi pelolla johtaa, ti sitten ei. Oli miten tahansa epävarmuus ja mahdollinen sekasorto siellä ei meille mitään positiivista taida luvata. Minä sen sijaan en todellakaan tiedä ketään muuta nimettävää Venäjällä, jolla valta olisi. Mahdollisuuksia on yriaadi. Tärkeintä meidän kannaltamme on osata tulla toimeen "niiden" kanssa, ketä ne nyt sitten ovatkin.

On mahdollista, että Putlerin ulostulot ovat FSB-regiimin viimeisiä kouristuksia ennen romahdusta. Ken elää, näkee. Ja kieltämättä EMU-alueen lammasmaisuutta on minun edelleen vaikeaa ymmärtää.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Putinilla on tavannut olla sen verran hyvä pelisilmä, että tämä idea ryhtyä itse johtamaan murhatutkimuksia on sangen omituinen. Ihan kuin se haluaisi herättää epäluottamusta.

Olisiko mielenterveydessä jotain vikaa?

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Aatullakin oli tavattoman hyvä pelisilmä jonnekin noin vuoteen 1940 lopullee asti, Jotkut väittävät sitä riittäneen pidemmällekin. Ehkä se loppui vasta Barbarossan alettua ja hänen ottaessa lopullisesti kenraaleiltaan sodankäynnin johtamisen vallan?

Ehkä Euroopalla sittenkin on vielä toivoa?

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Äh, ei Euroopalla ole mitään toivoa. Kyllä meidän päättäjämme koko homman kusettavat ihan ilman ulkopuolista apuakin.

Hakki kirjoitti...

Yksi Turkkulaanen

En kyllä ymmärtänyt mitä halusit sanoa, mutta siitä, että meidän ns. päättäjillämme olisi muu kuin ihmettelijän ja mahdollisesti suomettujan rooli, sopii epäillä. Meiltä kyllä ns. päättäjät häviävät nopeasti maailman pimeisiin ja hiljaisiin nurkkiin, kun kansakunnan omia puolia pitää puolustaa.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Sinänsä on täysin merkitystä mitä Putin puuhaa, koska tilanne on se, että kaikki suomalaiset puolueet miettivät kuinka yritykset saataisiin mahdollisimman nopeasti muutettua rahaksi, jotta julkisen sektorin menoihin olisi varaa taas vähän aikaa.

Jossain vaiheessa rahat loppuvat ja sitten tänne on helppo tulla. Tiedä vaikka tehtäisiin aloite Venäjään liittymisestä itse.

Tämä ei ole kaukaa haettu vaihtoehto, sillä skottienkin vastarinta loppui tyystin siinä vaiheessa, kun valtion talous oli tuhottu keinottelemalla.

Äkkiä ne vain keksivät liittyä Englantiin ilmaisen rahan toivossa ja englantilaiset olivat tarpeeksi tyhmiä menemään halpaan, mikä on käynyt niille hyvin kalliiksi, koska jos skotlantilainen pankki jotain osaa tehdä niin luottotappioita.

Suomalaisen kansanluonteen huomioon ottaen ei ole mahdoton ajatus, että Putin saa Suomen ihan vain ostamalla. Rahan tekemisestähän ei täällä mitään tajuta, mutta ai että sitä osataan jakaa.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Olen kanssasi samaa mieltä; nimestään ja lähtökohdistaan riippumatta maamme puolueet osaavat vain jakaa kerättyjä veroja. Silloinkin niitä kiinnostaa jakaminen vain itselleen. Muut puolueet hyväksytään kohteeksi vain siksi, että toiminta ei herättäisi muitten äänestäjiä.

On täysin mahdollista, että tekisivät itse aloitteenkin päästä takaisin Venäjä Mamman helmoihin.

Katselin aamun lehtiä ja http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425382310892.html mikä pani pohdiskelemaan tulevan pääministerimme henkilöä. Kun tarjolla olevat vaihtoehdot ovat tuota luokkaa, ja muut ministerit joka tapauksessa poliittisesti ansioituneita broilereita, ei kyllä meikäläisellekään paljon muuta tule mieleen, kuin antautuminen. Jopa ennen vaatimusta.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

En ihan usko, että suomalaiset puolueet oma-aloitteisesti keksisivät alkaa pitää Venäjään liittymistä hyvänä ajatuksena, koska siellä on vallalla tämä mafiatyyppinen kapitalismi, missä kapitalismi on iso mörkö kaikille puolueille ja mafiatyyli ainakin pikkupuolueille.

Lahjomalla tilanteen kyllä saa muuttumaan, mutta se meinaa että aloitteen on tultava Venäjältä.

Aluksi ehkä muutama miljardi hätäapua puolueiden läänitysten ylläpitoon ja sen jälkeen lupaus niiden säilyttämisestä sen jälkeen kun keskushallinto siirtyy Moskovaan.

Itä-Euroopasta kyllä löytyy edullisempiakin maita ja Venäjän talous alkaa olla heikossa hapessa, ja tästä saattaa löytyä ratkaisu itsenäisyyden säilyttämiseen.

Puolueisiin en jaksa luottaa enää ollenkaan.

Hakki kirjoitti...

Fun(deeraaja)

Meillä alkavat talous- ja yhteiskuntakehitys ajautua siihen tilanteeseen, että jonkun on otettava johtajuus, jos aiomme tilanteesta selvitä. Kun puolueista tai heitä edustavista poliitikoista ei moiseen aivan ilmeisestikään ole, annetaan tilanteen ajautua siihen, että pienien vihreitten miesten toiminta Suomessa sallitaan. Ei siinä erillistä kutsua tarvita.

Joskus myöhemmin, vanhoilla päivillään joku heistä vielä heristää nyrkkiään - taskussaan, piilossa - ja kuiskaa; ei meillä ollut vaihtoehtoa.

fun kirjoitti...

Hakki hyvä, älä pane kaikkia vastauksiasi minun piikkiini!

Hakki kirjoitti...

Fun(deeraaja)

Vanhuus ei siis todellakaan tule yksin. MOT. Ainahan siitä vielä selviää valittelulla?

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Tämä tuntuisi olevan tyypillinen venäläinen poliittinen murha, jolla tehdään niin paljon politiikkaa, ettei totuutta koskaan saada selville.

Lopulta se menee presidentin piikkiin, ja sehän passaa, koska Venäjällä presidentin pitääkin olla pelottava. Muuten se ei pysty pitämään poliitikkoja ja oligarkkeja ojennuksessa.

Putinin valtakausihan alkoi kun FSB jäi kiinni kerrostalojen räjäyttämisestä ja Jeltsinille tuli äkkiä kiire erota. Tämä on aika hyvin unohtunut ja kerrostalot on tavattu panna Putinin piikkiin, ja aika tyytyväisiähän siihen on oltu.

Jenkeillä on ihan samanlainen meininki, joten se ilmeisesti toimii suurvalloissa.

Vain tämmöisessä pienessä pohjoisessa tasavallassa on varaa kuvitella, että maailma on semmoinen kuin tv-sarjoissa kerrotaan.

Tuossa kuvassa on kidutustilastoja vuodelta 2005. Ainoastaan pohjoismaat miinus Ruotsi eivät ole harrastaneet järjestelmällistä kidutusta ollenkaan.

http://photo.pds.org:5012/cqresearcher/file.php?path=/images/CQ_Researcher/g20070900-torturemap.gif

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Karttahan on ainakin Suomen osalta virheellinen; meidät altistetaan jatkuvasti hömppähuumorille, realitysarjoille, Paavo Väyrysen (+hengenheimolaisten) vaalikupeille ja muiden kepulien alkoholi- ja olutpolitiikan päättömille avauksille.

Anonyymi kirjoitti...

Satumainen jo nyt noita murhamiehiä on posessa neljä ja päätekijä on räjäytetty kranaatilla. Homma on helppo tästä eteenpäin. Kaikki neljä poselaista vannoo, että tekijä oli se kranaatin silpoma vaikka he yhteen ääneen kielsivät häntä ampumasta.
Sen pituinen se,-Putin on sankari.

Hakki kirjoitti...

A no nymous

On jotenkin surullista, kun joutuu vahvasti epäilemään venäläisen poliisitoimen, syyttäjälaitoksen ja oikeuslaitoksen toiminnan pohjaa. Olisi niin kovin mukavaa, jos voisi uskoa, että kaiken takana ei sittenkään ole Vladimir Stalinovytsh Putler, hänen lakeijansa ja hänen edessä matelevat virkamiehet ja kansalaiset. Mutta kovin vaikeaa se on, eikä mennyt runsas vuosi ainakaan anna mitään syytä luottaa mihinkään mitä virallisesti sieltä väitetään.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Maailma on kokonaisuudessaan outo paikka.

ISIS:n tuorein värväysvideo on suunnattu kuuromykille. Tarjolla on liikennepoliisin hommia ja rakettien ampumista, joten tilaisuus ei ihan äkkiä toistu.

http://yournewswire.com/isis-make-sign-language-video-to-recruit-deaf-people/