keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Paistakoon Aurinko Aina

30.4.2008 10.10 | hakki47 | Hyvinvointi, Ihminen, Varallisuuden hallinta

Tiedä häntä kenen juhla tänäillalla ja huomenna aamulla oikein on. Todennäköisesti eri porukoiden kuitenkin? Tästä huolimatta meitä taitaa kumpanakin päivänä helliä hyvä sää? Toivottavasti.

Paras vappumainos on mielessäni eräästä pikkupioneerien kulkueesta, jostain vuonna 1 ja 2 Mannerheimintiellä, Helsingissä, siinä nyt jo revittyjen Makasiinien kohdalla. Ilmeisesti oli ohjeena eduskunnalle säätää uusi laki: Paistakoon Aurinko Aina. (Silloin taivaalta tuli vaakasuoraa räntää.) Sääliksi lapsia vähän kävi.

He viettivät Työn päivää, minulla oli rännästä huolimatta vain hauskaa. Työn päivää on vietetty monasti sen jälkeen; tuiskussa, sateessa ja auringossa; kylmässä ja lämpimässä; tyhjätaskuna ja varakkaana. Ja nyt jälleen itse kunkin kannattaisi vaurautua. Mutta mihin - en tiedä. Kevään tuloon?

Kävisiköhän tässä yhtä hyvin kuin viime laman aikaan? Silloinhan passelin golfkentän olisi voinut lunastaa yhdellä eurolla. Toisaalta voi tietysti olla niin, että tällä kertaa varallisuutta omaavat ovat osaneet olla varovaisempia. Silloinhan tässä kävisi ihan hyvin. Häviäjät kuuluisivat taas yksinomaan siihen surkimusten ja luuserien kasvavaan kuoroon. -)

PS.

Kaikille, jotka tämän lukevat HAUSKAA VAPPUA. 

Pysyvä linkki | Muokkaa | 4 kommenttia »

Ei kommentteja: