maanantai 3. joulukuuta 2007

Lakkoon vai lakoon?




3.12.2007 19.29 | hakki47 | Raha & valta, Työelämä, Talous

Kaksi työtaistelua kaksi tapaa.

Jokainen muistaa oman asenteensa TEHYn lakkoon. Lakkoon jota ei tullut. Koko maa oli sekaisin. Eduskunta sääti pakkolain. Kansa piti henkeään ennen viimeistä maanantaita. Hoitsuilta ei mennyt työaikaa eikä palkkaa hukkaan senttiäkään. Kuolemantapauksista ei ole raportoitu. TEHYläiset vaikuttivat tyytyväisiltä sopimukseensa. Loppulaskun maksamme me veronmaksajat.

Mikä mahtaa olla asenteesi lakkoon, josta ei hyödy kukaan? Proviisoreiden ja farmaseuttien lakkoon, joka alkoi joku aika sitten? Oletko huomannut? Nyt on kuulemma neljäs vaihe menossa. On päästy maaseutuapteekkeihin. Tiedä häntä kuinka monta euroa ovat menettäneet ne, jotka alusta lähtien ovat lakossa olleet. Ja kuinka monta vielä menettävät ne, jotka liittyvät heidänjälkeensä? Ja mikä on tulos?

Kumpaa työtaistelua pidät onnistuneena? Kummassa ay-johto toimi tehokkaammin palkanmaksajan, eli jäsenistön etua ajaessaan?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Totean taas kerran saman että näitä Hakki47 nimisen henkilön blogeja on sotkettu törkeillä kyrvän imemis ja perse kommenteilla jos Hakki on syntynyt 1947 kuten hänen nimimerkkinsä sanoo niin tuskin noin vanha ukko elikä kääkkä jaksaa tai viitsii enään reagoida tai ottaa kantaa näihin vanhoihin törky kommentteihin?