tiistai 17. heinäkuuta 2007

Reality shown aika
17.7.2007 10.09 | hakki47 | Raha & valta, Politiikka, Farssi

Katja aloitti uutisbloginsa eilen:

“Vanhasen hallituksella ei nähdäkseni ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa ns. Rosenholz-aineiston perusteeton salailu - kuten Tanskassa on tehty. Kaikki muu olisi silkkaa pelleilyä. Sen verran paljon epäselvyyksiä Rosenholziin liittyy. Alma Median Helsingin toimitus (johon Kauppalehti kuuluu) kertoi asiasta kesäkuun lopussa.

“Kommentoin sitä ja keskustelua:

“Jos “Joviaalin” kommentti pitää paikkansa käy jälleen selväksi, että neljäs valtiomahti ei ole mahti ollenkaan vaan joukko selkärangattomia sylikoiria. Lisäksi, että banaanitasavalta on aivan liian positiivinen ilmaus yhteiskuntajärjestelmästämme. Että poliittinen rälssimme tietää, että on syytä pelätä, että joukko nykypolitiikassamme vaikuttavia vanhoja patuja ja kaikki ns. vanhat puolueet joutuvat katsomaan mennyttä moraaliaan uusin silmin. Ja kaikkea muutakin kivaa siitä selviää.

Kun kaikki tässä maailmassa löytyy nykyjään netistä, niin miksi eivät nämä tiedot?

Kuka vaivautuisi kertomaan minulle mistä nämä ns. SUPO - tiedot tai Rosenholz-tiedot löytyvät? Voi lähettää ne suoraan minulle. eaglesflysingly(at)gmail.com. Lupaan yrittää julkaista ne tällä blogilla tai jos se estetään, millä tahansa muulla blogillani jonne tulen myöhemmin antamaan osoitteen.

Eikö meitä ole jo riittävän kauan johdettu samalla tavalla kuin tavallisesti kasvatetaan sieniä?

PS. Sitä paitsi, nyt kissa on lomalla joten me hiiret voimme….”

PPS. Ja ainakin ne meistä, joiden ei enää tarvitse luoda uraa, olla hiljaa ettei Imperium iske jne. Voisitte lisäksi kertoa onko tilanne todella se, että valtiomahteja on neljä, neljäs niistä puolueet.

Ei kommentteja: