keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Hienoa Krisse, Satu ja Miri
6.6.2007 22.34 | hakki47 | Työelämä, Virkamiehet, Ihminen

Meillä oli tänään iltajuhlat. Kunnallisessa päiväkodissa olevien lasten vanhemmat halusivat muistaa ja kiittää henkilökuntaa hyvin hoidetusta työstä kuluneen vuoden aikana.

Täällä Helsingin kantakaupungin alueella on suorastaan ihanaa havaita päiväkodin “tätien” eli kunnan virkamiesten, lasten vanhempien ja kouluun lähtevien lasten nauttivan yhteisestä tilaisuudesta. 6 - 7 ikäiset pojat ja tytöt “pelasivat” tennistä, söivät hampurilaisia ja kisailivat, kukin tavallaan. Vanhemmat ja uskonpa, että yhtä tai kahta lukuun ottamatta kaikki olivat paikalla, nauttivat säästä, toisistaan, lapsistaan ja näiden päivähoitajista.

Vaikka itse kuuluun niihin, jotka suhtautuvat kaikkiin virkamiehiin, kunnan virkamiehet mukaan lukien, lähtökohtaisesti erinomaisen varauksellisesti, täytyy myöntää, että Munkkiniemen Ruusun päiväkodin eskariryhmän vastuuhenkilöt osaavat hommansa. He saavat lapsista esille vahvuudet ja osallistuvat meidän vanhempien kasvatusvastuuseen, sitä todella hienosti tukien. Motivoitunutta ammattitaitoa on tällaisen kyynikkokin mukava seurata.

Krisse, Satu ja Miri

KIITOS

PS: Kiitos myös vanhenpainyhdistyksen aktivisteille.

Ei kommentteja: