perjantai 23. joulukuuta 2016

Rauhankyyhky Joulun tekee ...

... ja Uuden Vuoden.

Molemmat superkyyhkyt Vladimir Putinin lisäksi myös Donald Trump vaativat jo uusia lahjoja. Ja heille käy vain paras - lisää ydinaseita. Pienempiä, vahvempia, tuhoisampia.  Theresa Mayllä ja François Hollandella moisia leluja jo onkin. Niin myös Xi JinpingilläNarendra ModillaNawaz SharifillaKim Jong-unilla ja Benjamin Netanjahulla. 

Varmaan Recep Tayyip Erdoğanilla on seuraavana vuorossa niitä vaatimassa, ellei ensin ehdi Viktor Orbán tai Jarosław Kaczyński. Jaa, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät seuraavana onkin Marine Le Pen, maansa kunniaa kasvattamassa ja maailmanrauhaa edistämässä.

Näin sitä maailmaa rauhoitetaan.


Rauhaa ja rakkautta itse kullekin säädylle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hakki,

en voinut olla huomaamatta ja olla huolestumatta tästä tuoreimmasta sapelinkalistelua. Toivottavasti se on pelkkää retoriikkaa.

Nyt sitten sai tämä minunkin asuinmaani osansa islamilaisesta rauhanaatteesta. Mennyttä vuotta tarkastellen, tämä näyttää nyt olevan uusi normaali, eikä parempaa tulevaisuutta ole näköpiirissä, pikemminkinkin päinvastoin. Nuorten miesten katkeruus on väestösaturaation kausaali, niinkuin niin moni muukin ikävä ilmiö tässä maailmassa.

Hiljentykäämme kuitenkin hetkeksi joulun rauhaan. Hyvää joulua.

tutkija Pohjanmaalta

Hakki kirjoitti...

PohjanPoika, kiitos toivotuksista

"Nuorten miesten katkeruus on väestösaturaation kausaali, niinkuin niin moni muukin ikävä ilmiö tässä maailmassa." Ja ns. tasa-arvo, siis sen mielestäni virheellinen tulkinta pitää huolen niistä ikävistä, aina vain ihmiskunnan historiassa kertautuvista seurauksista.

Elämän realiteeteista ja tulevaisuudennäkymistä huolimatta:

Olkoon Joulu Rauhallinen ja Onnellinen. Ja Uusi Vuosi kans. Aveceille ja kaikille.