maanantai 2. huhtikuuta 2007

Rasismin monet kasvot
2.4.2007 20.51 | hakki47 | Rakkaus

Jos on asia, jota todella inhoan se on rasismi.Käsitykseni mukaan sitä on aina esiintynyt ja tulee aina kai valitettavasti esiintymään. Onhan sitä yritetty juuria pois, mutta eipä vaan tunnu lähtevän. Siihen ei tunnu tepsivän yleinen valistus, koulutustason nostaminen, tulotason nostaminen, työpaikan saaminen eikä kai mikään muukaan. Läheistä sukua kai se on suvaitsemattomuudelle, mutta huomattavasti vakavampaa. Vapaasti ”Vanhanaikaista” toisesta yhteydestä lainaten ”Ongelmaan on turhaan etsitty ratkaisua ihmiskunnan suurimpien ajattelijoiden voimin, joista mainittakoon esimerkinomaisesti Lenin, Stalin, Hitler, Mao ja Pol Pot.”

Sen lisäksi, että inhoan rasismia ihmettelen sitä, että blogia pitävä ”Väärinajattelija” katsoo asiakseen valita kommentteja siten kuin itse haluaa. Mutta eipä ollut ensimmäinen. Olin siis oppinut ensimmäisestä kerrasta, peräti kansanedustajaehdokkaalta ja taltioinut omat kommenttini.

Ihan vain tasapuolisuuden nimissä, julkaisen ne alla asianomaisen linkin kohdalla. Ymmärtäisin vielä jos kovasti kiroaisin tai haistattelisin mutta….

SA-Int YYA-hengessä, taas kerran

Rasismi on “kymmenienmiljoonien siviilien murhaamista ja raiskaamista.” vain siksi että he ovat erilaisia ja että itse pelkäät.

Rakkaus omaan kansaan ei ole osoitus pelkuruudestasi. Sen vuoksi ei yleensä harrasteta “kymmenienmiljoonien siviilien murhaamista ja raiskaamista.”

Heitä voltti, valkonaama!

“Siellä aikamiehet katsovat oikeudekseen raiskata esim. 10-vuotiata pikkutyttöjä siksi, että nämä ovat toisen rodun edustajia. Vai onko joskus kuullut, että ns. maahanmuuttaja raiskaisi oman heimonsa jäseniä.” Raiskaus on raiskaus ja sille on pykälät rikoslaissa. Raiskaus voi olla myös rasismin aikaansaamaa. En usko, että usein, mutta varmasti joskus on. Raiskauksia tekee myös valtaväestö. Ei välttämättä aina vain ilmaistakseen rasistista mielenlaatuaan.

“Erilaisella lapsella ei ole koskaan helppoa. Ja sen tiesivät myös Anu Myllärin adoptiovanhemmat adoptiopäätöstä tehdessään.” Ei kai erilaisen lapsen tai hänet adoptoineitten aikuisten syy ole se jos sinä olet rasisti ja haluat tehdä erilaiselle lapselle ja hänen vanhemmilleen elämän helvetiksi?

Hyvä ihminen ”Väärinajattelija”. Jos et halua kommenttejani mielestäni vastenmielisestä vakaumuksestasi, sano se toki julkisesti. Silloin lupaan reagoida muulla tavalla.

Ei kommentteja: