tiistai 18. maaliskuuta 2014

Venäjä tarvitsee hyödyllisiä idioottejaTämä lienee itsestään selvää. Se mikä ei ole on, että kyseessä on suomalainen. Vaikka asustelihan O.W.Kuusinenkin aikansa Kremlissä. Otto Ville Kuusinen Kremlissä.
Johan Bäckman, vielä Kremlin ulkopuolella?Mistä ihmeestä näitä harhaanjohdettuja idiootteja riittää? Kummastakin varmaan yhtä paljon hyötyä itse kansalle?

5 kommenttia:

Igor kirjoitti...

O.W.Kuusisesta en osaa sanoa. Oli kai aatteen mies ja tuli kai hyvin toimeen Stalininkin kanssa kun säilyi hengissä.

Tuo dosentti on erikoinen tapaus. Kaverihan on melkoinen monilahjakkuus ja vauraana ulkopuolisista riippumaton. Minulla tulee mieleen 1930-luvulta miten Albert Speer häikäistyi asemastaan vallan kupeessa. Tämä nykyasetelma haiskahtaa samanhenkiseltä suorastaan juovuttavalta.

Hakki kirjoitti...

Igor

Niin moni aatteen mies, varsinkin periaatteellinen kommunisti sai havaita sen johtavan teloitettavaksi tai työleirille. Ei kuitenkaan OW. Kaikki muut hän kyllä pani kärsimään, itse vaan hengissä selvi(t)äkseen.

Albert Speeriin en ole Dosentti Desanttia osannutkaan verrata. Mutta itse tunsin ja tunnen Albert Speeriä kohtaan kuitenkin jonkinlaista kunnioitustakin, Desanttia kohtaan en ollenkaan. Sitä paitsi Speer oli saksalainen Saksassa, Desantti suomalainen Venäjällä.

Vallan kupeessa olo saattaa silti kumpaakin juovuttaa.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Bätmän on median luomus.

Se tarvitsee kylähulluja, joiden näkemyksistä on helppo tekaista julkista keskustelua, joten se nostaa kylähulluja julkisuuteen ja kohtelee näitä asiantuntijoina, minkä seurauksena nämä alkavat uskoa olevansa asiantuntijoita.

Jos median tehtävä olisi levittää tietoa, Bätmän mölisisi netissä muiden vähemmälle järjelle jääneiden kanssa, mutta koska se on keksinyt itsellen helpompia tehtäviä, Bätmän on pakko ottaa huomioon mielipidevaikuttajana.

Samalla periaatteella puolueisiin änkeävistä pummeista ja huorista tulee päättäjiä. Ei sitäkään tapahtuisi jos politiikalle olisi asetettu riittävät tasovaatimukset.

Suomen suurin turvallisuuspoliittinen uhka muuten on asuntosijoittaja, jonka iloksi tänne pitää ottaa lisää väkeä. Suurtyöttömyyden takia työhaluisia maahanmuuttajia tulee varsin vähän, mutta tämän tajuamisen täytyy olla rasismia, koska muuten ikääntyvän homekämpän arvo alkaa laskea.

Niinpä saamme mellakoita, islamisteja, tolkuttomat sosiaalimenot ja muuta jännää niin kuin muutkin samaa politikkaa noudattavat maat, mutta asuntojen hinnat nousevat nopeasti ja varmasti ilman kuplaa ja se on pääasia.

fun kirjoitti...

Noita "hyödyllisiä idioottejahan" on Rysseli puolillaan.
Jättäisivät nyt pakotteeksi ne kaksi sotalaivaa Nantesin telakalle Ranskaan. Eihän niitä voi missään nimessä Mustallemerelle päästää.

Hakki kirjoitti...

Fun(deeraaja)

Saksa ja Rheinmetall jo taipuivat lopettamaan Venäjän varustamisen. Nuo kaksi Mistral-luokan alusta olisi kyllä syytä liittää vaikka NATOn nopean toiminnan joukkoihin. Kahden pataljoonan verran ammattilasia maihinnousujoukkoja hoiti ihan tyylikkäästi esimerkiksi Krimin.