perjantai 17. heinäkuuta 2009

Loman moraalisesta oikeutuksesta

Eivät tule Korhoset, ei Kataiset ei Vanhasetkaan hevillä pois lomalta. He pyhittävät lomansa. Tapahtuupa ympärillämme taloudessa ihan mitä tahansa. Varmaan ovat sen ahkeruudellaan ansainneet?

Oikein huolettaa ajatella, miten nämä veijarit suhtautuisivat aseelliseen kriisiin. Vähän samanlaiseen tilanteeseen, mihin Shakasvili pelasi itsensä vuosi takaperin.

Siis Ruotsi hyökkää Suomeen ja valtaa Ahvenanmaan ja Närpiön vihannestarhat. Norja julistaa Suomelle sodan ja etenee kahdella rintamalla. Siis loma-aikaan. Juuri nyt. Mitä uskoisit Suomen hallituksen tekevän?

Aivan. Lomailevan. Perunakuopassa. Infraansa sotkeutuneena.

Edellä oleva oli aasinsiltani siihen, että myös minulla on oikeus hetken lomaan. Olen sen ansainnut. Ja sen pitämisestä moni vielä kiittää. Mutta, jotta ei liiaksi kiitettäisi, olen ajastanut päivittäin julkaistavaksi yhden artikkelini, aikojen alusta. Riemuksi ja ratoksi. Kesälukemiseksi.

PS.

Olen siis yrittänyt. Mutta tekninen tumpeloini on viimeistään eläkkeellä muodostunut toiseksi luonnokseni. Jos siis ei onnistu, ei sitten.

PPS.

Helteet jatkukoon.

PPPS.

Jos olet kiinnostunut tarkemmin tietämään miksi seuraavissakin vaaleissa kirjoitan äänestyslippuun JOKU MUU, suosittelen, että tutustut hänen sivuunsa.

Ei kommentteja: