torstai 20. elokuuta 2009

S llä menee lujaa

Taitaa todella olla niin, että maan suurin puolue on S - puolue.

"S-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti kasvoi tammi–kesäkuussa 7,3 prosenttia. Lukema on alan keskiarvoa nopeampi, eli ryhmän markkina-asema on hieman vahvistunut."

Useampaankin otteeseen on meinneiden koplailujen, Lahja, lahjus, vaali- tai puoluetukien, Kehittyvien Maakuntien Suomen, Kevan ja viimeksi alv-kädenväännön yhteydessä putkahtanut esille myös S - puolueen ABC liikepaikat, paikalliset osuuskaupat, kuntakaavoitus ja maakaupat. Mitään konkreettista viitettä korruptoituneisiin käytäntöihin tai laittomiin koplailuihin ei ole esitetty.

Uudet yrittäjät Merisalo ja kuulemma mahdollisesti myös Yli-Saunamäki saavat oikeuslaitoksen kiitoksen junailuistaan. Leivättömällä pöydällä uhkaillaan. Ja laitontahan velallisen epärehellisyys on. Varsinkin kun jää kiinni.

Tiesitkö muuten, että ajateltu alv-vähennys, jonka ilmeisesti S-puolue ja K-puolue ovat jo kaupan hintoihin leiponeet, vastaa suuruudeltaan toisaalta EU:n Suomelle kaikkiaan maksamia maataloustukia ja Sika - Anttilan  torjuntavoittojen, eli kansallisten maataloustukien tasoa? Kukin potti noin 600 - 700 miljoonaa euroa. Yhteensä noin 2 miljardia.

Seuraava hallitus saakin sitten ruuvata verotusta uuteen suuntaan. Veli Vanhanen uhkailee alv:n nousevan 2 - 3 prosenttiyksiköllä. Varmaankaan ei koske ruoan alvtä? Ostetaan se mistä tahansa.
Milloinkohan MMM paljastaa teettämänsä selvityksen ruoan hinnannousujen hyötyjistä ?

Ei kommentteja: