tiistai 12. toukokuuta 2009

Vanhasen visiot

Vanhanen pääministeriksi ja Jäätteenmäki presidenttiehdokkaaksi. Siinä ne todelliset. Se on ilmiselvää.

Ne muut; Perään kunniaani vaikka Korkeimmassa Oikeudessa, Ideapark joka kuntaan, jokaiselle omakotitalo pääkaupunkiseudulle, valtion virastot pois Helsingistä mihin hintaan tahansa ja ruokohelpistä ruoanlisä taitavat mennä vähän samaan sarjaan kuin tämä viimeinenkin: ”Pääministeri tahtoo julki puolueiden rahoittajat.” Taitaa olla vaalia ilmassa?

Sitä päätellen millä visionäärisyydellä mm. Matti Mainio vaimensi keskustelun Kehittyvien Maakuntien Suomen vaalirahoituksen aiheuttamasta Kepun ja puoluepolitiikan kriisistä ja millä ripeydellä puolueitten valta edustajavaaleissa sementoitiin uudessa vaalirahoituslaissa on selvää, että pääministerin aloitte on tarkoitettu EU-vaaleissa uhkaavan ääniromahduksen torjujaksi.

Ja samaan kategoriaan menevät myös Jarmo Korhosen "paljastukset" vasemmistopuolueitten ay-rahoituksesta. Milloinkohan hän paljastaa AgriSuomen sisäisen rahaliikenteen ja sen saamat sellaiset valtiontuet, joita muut puolueet eivät edes voi saada?

Taitaa huoli Kepussa kasvaa? Tämä lupaus on valitettavasti tarkoitettu yhdeksi niistä loputtomista lupauksista, joita ei ole edes tarkoitus pitää. Siitä pitävät päähallituspuolueet huolen myös seuraavien vaalien jälkeen. Ja jopa siitä riippumatta, että Kepu ei niihin lukeudu.

Kovin ovat perinteisiä nuo Matin visiot.

Ei kommentteja: