keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ei Mari Matista ja Maurista parene

Matti pääsee siis kuin koira veräjästä. Ei siksi, ettei olisi jääviyssäännöksiä rikkonut vaan siksi, ettei moinen kuulemma ylitä syytekynnystä. Vähän samaa kuin  41 kansanedustajaa, joista valtaosa jätti virheellisen vaalirahoitusilmoituksen,  mutta ei heitäkään mistään syytetty. Mitä me pienistä sanoo virkaatekevä Perustuslakioikeus. Siis kaverit. Kyllä veronmaksaja maksaa.


Maria taas ei mikään uhkaa. Vielä. Mutta oireellista ehkä, että googlesta haetaan harva se päivä ja useamman kerran mitä ihmeellisiä kirjainyhdistelmiä. jakk, jalasjärvi, kiviniemi, mari, perinnät, kupru jne. jne. On haettu jo kauan. Sielläkö se lautakasa luuraa?


Noin 31 miljoonaa euroa odottaa toimenpiteitä. Niin ja julkaisemattomat vaalirahoittajat. Saapa nähdä onko Marikin tehnyt Mauri, saanut synninpäästön ja sopinut asiat hissukseen oikeuskanslerin kanssa?
PS.


Huomasit varmaan, että Suomen perustuslakia vaihteeksi muutettiin? Vaikka mitäpä me pienistä.

9 kommenttia:

Sellun kärrääjä kirjoitti...

Otappa opiksesi.

http://uutisblogi.blogit.kauppalehti.fi/blog/22276/kuinka-sijoittaa-500-miljoonaa

Tämä Mari osaa ja tietää enemmän kun vaalit on käyty, kokovartalonsa kätkee vielä lautakasansa.

Laki kuin luetaan, tuomio kuin tuomitaan, asia kuin ajetaan.

hakki kirjoitti...

Sellun kärrääjä

Aivan varma en ole siitä mihin osaan artikkelia viittaat. Veikkaan viimeistä kommenttia.

"Kokovartaloministeri selitti viime viikolla Lapin äänestäjäkunnalleen Soklin myyntiä, "tyhjää parempi jalostettuna Venäjällä". Tämä niin synkästä naamasta kuin vain pohjalaisakka osaa, lupaili kuitenkin vaalien alla sähköistää radan Kemijärvelle vaikka vain muutaman työmatkamatkustajan, turistin ja äänestäjän vuoksi, hintaan n. 100 miljoonaa.

Olisi muuten halunnut sanoa muutakin mutta ei uskaltanut.

Kuten hyvin muistamme, Stora purki tehtaansa biopolttoaineeksi sopivien ja riittävien raaka - ainemetsien keskeltä Kemijärveltä, myi toimivat koneistot Intiaan. Nostipa kuitenkin loppuun saakka valtion avustuksia veden puhdistamiseksi jota sotki tarhaporojen lanta ja metsäojat.

Häkäherra kävi eilen selittelymatkalla Lapissa, selitti Soklin myyntiä. Väki kyllä kuunteli mutta ei uskonut juttujaan."

Oli se kokonaisuuskin kyllä aika karmeaa luettavaa.

Eipä ole Soklin myynnistä tai aiemmista poroaidoista täällä etelässä ollut puhetta, ei liioin matkailuinvestointien tukemisesta. Puhumme miljardeista ja vielä miljardeista tässä vuosien saatossa.

Sellun kärrääjä kirjoitti...

Sait sen, siinä se on, senkus revität.

hakki kirjoitti...

Sellun keittäjä

Varmaan pitäisi, mutta miksi minä? En tiedä tarpeeksi värikkäitä yksityiskohtia. Pekkarinen kai suunnitelmat teki niin kuin Lapin Kansan artikkelin kommentoija oikein minunkin muistini mukaisesti totesi. Ja sehän on selvä, että Mauri ei vastuutaan kanna. Ja 100 miljoonan ratahankkeet jaa Yaran ja Talvivaaran kaivosoikeuksien myyntihinnat ovat niin "epäseksikkäitä" verrattuna lautakasoihin, Jalasjärven miljooniin ja vaalitukiin, vaikka merkitykseltään ne ovat kuin hyttysenpaska Saharassa.

Jos haluat antaa enemmän konkretiaa, voit aina lähestyä minua myös eemaililla eaglesflysingly@gmail.com.

ToBe kirjoitti...

Mari on aloittanut kampanjansa moittimalla parhaita ystäviään eli Kokoomusta.
Mari ei halua antaa minullekaan tuloveron alennusta.Mari suostuu kyllä perintöverojen korotuksiin.Pääomaverojen nostoon ja kaikkeen mihin saa sivulauseen "ei koske maataloutta ja erikseen ei koske sulupolven vaihdoksia!"
Mari haluaa meiltä etelän ihmisiltä enemmän jotta maa pysyisi asuttuna.Maksoi mitä maksoi-me pysymme täällä tyyliin.Mari haluaa kantaa huolta köyhistä ja Kokomusta ei kuulemma halua.Maria pelottaa muuttua keskisuuren puolueen puheenjohtajaksi.Puolueen jonka äänestäjien keski ikä alkaa olla eläkeikää.Maria pelottaa jopa oma kenttä, jossa erilaiset Korhoset ja Väyryset häärää aivan omiaan.Mari on huolissan jopa pääkaupungin kohtalosta.Marin mielestä täällä pitäisi olla lisää byrokratiaa ...uusi metropolielin joka menisi yli ja ohi kaupunkien demokraattisen päätöksenteon.Reilu Mari tarjoaa meille kaikkea kivaa jos sen itse maksamme.

hakki kirjoitti...

OrNot

On valitettavaa, että poliitikkojen "lupausvaihde" pääsee päälle aina näin vaalien alla. Niillä lupauksilla kun ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin kalastella tietämättömien, siis ehdokkaan puolueen pitkäaikaisen seuraamisen laiminlyöneitten äänestäjien suosiota. Meidän järjestelmässä kun ei enää pelkän ehdokkaankaan seurannasta ole mitään hyötyä. Vain puolueen tekemiset ratkaisevat.

Jo siksikin pitäisi äänestäjän aina ensisijaisesti miettiä, minkälaiselle porukalle hän on ääntään antamassa. Yksilöillä ei enää ole väliä. Poliittinen apparaatti huolehtii siitä, että puolueen eliitti ja sen olematon "aatemaailma" siirtyy eduskuntaryhmän johtotähdeksi.

Parasta saattaisi ehkä olla suorittaa oma valinta uloslyöntipelinä? Tyyliin "Tuota porukkaa en ainakaan halua tukea". Mitä mahtaisi itse kullekin jäädä kateen?

Minulle jäi JOKU MUU.

ToBe kirjoitti...

Minkä kannan JOKU MUU ottaa vaikkapa NATO jäsenyyteen?

Millaista verouudistusta Joku Muu ajaa?

Onko Joku muu valmis leikkauslistoihin?

Kuka on kuvassa kun Joku muu antaa lausunnon?

Dilemma on juuri siinä, että JOKU MUU antaa samalla valtaa niille joille se kelpaa.
Näyttää taas kelpaavan kovin monelle.
Nukkuvat ja Aku Ankat ja Kirkkopaatit eivät saa ääntään kuuluville kuin Persujen kautta.
Lopulta emme saa edes sieltä, koska puolue se on Soininkin sakki.

Soinismi jyrää keskisormi koholla.Nousuhumalassa on kivaa ja kankkunen seuraa varmasti.

hakki kirjoitti...

OrNot

Voitolla on monta isää, tappio on orpolapsi, sanoi aikoinaan Italian ulkoministeri.

JOKU MUU ei anna valtaa muille. JOKU MUU voi toimia vain herätyskellona, jonka jälkeen voi edes toivoa jonkin muuttuvan. Akuankat ja kirkkopaatit ovat muutoksen aikaansaamisen positiivisia välineitä. Sitä eivät ole oikeastaan tuntemattomat hurmosliikkeet.

ToBe kirjoitti...

Totta puhiset.
Emmehän me oikeastaan tiedä mitä nykyiset puolueetkaan ajavat.Soinista emme tiedä yhtään mitään.
Ennen vaaleja tietoja saa vielä vähemmän.Se miten Keskusta yrittää tehdä pesäeroa Kokoomukseen on lähes naurettavan rajamailla.
SDP:n vaaliohjelman erot Kokoomukseen ovat oikeastaan ns. virhemarginaalissa.Sulle mulle sulle eikun mulle tai sitten sulle.
Prosentti sinne tai tänne.Tukka kammattu tai sitten ei.Jakkupuku tai villamössykkä.
Erot ovat onnettoman pieniä.Meillä on oikeastaan konsensus josssa olemme jo päättäneet kaikki asiat etukäteen.Asioista ei siis saa edes puhua vaan niitä käytetään lyömäkirveinä.Nyt lyödään leimoja.Natoleima hyvä leima.Sillä saa kansan kaikkoamaan.Vaalirahaleima.Huh.tehokasta.Koko poliittinen päätöksenteko on jo aikaa sitten ulkoistettu.Ohut kaistale pakon ja puolipakon välisssä on eduskunnan käsissä.Jos maailmanmarkkinat vaatii niin siihen vastataan painamalla nappia JAA.
Aina voi jäädä kotiin ja olla TYHJIÄ tai POISSA.Ei sitten päästä sanomaan että senkin homman teitte väärin.
Lähettäkäämme siis herätyskellot arkadianmäelle.
Soinihan nappaa kiinni tuostakin ideasta ja omii itselleen.Kenelle kellot soivat?