keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Paskalaista puhutaan

0


0


0


.


.


Onko syypäänä demarit vai kepu vai kokikset. Jokaisella heistä taitavat kätöset olla sontaa täynnänsä. Sillä eihän tämä uu7tta ole. Nyt Paula vain etsii m aksajaa.


http://hakki47.blogit.kauppalehti.fi/blog/19766/suomen-erityispanos-itameren-suojeluun


 

6 kommenttia:

Pitkän linjan mies kirjoitti...

Kyllä maksajat oli mietitty, mutta homman ympärille tarvittavat virat ja virkailiajat tulivat ongelmaksi. Kokkarit eivät niitä kaivanneet, eikä sossut ollet enää virkojen jakokumppaneina. Siinä oli se seitsämän vuoden odotus.

hakki kirjoitti...

PLM

Mutta avainosia lainsäädännössä oli kunnan valvonta? Sehän pääsääntöisesti sataa kepulin laariin lähes joka tapauksessa. Eli kyllä virat oli ja on huomioitu. Seuraavassa vaiheessa kunnat nostavat parun siitä, että tarvitaan lisäresursseja hoitamaan valvontaa ja neuvontaa.

hakki kirjoitti...

Oijoi

Syytöksesi ovat aika mahtavia, jopa suurempia kuin itse olen kuvitellut mahdollisiksi. Mutta en kyllä ihmettelisi. Mutta jotta niitä voisi jossain käyttää pitäisi joko:

1. saada riittävä määrä yksityiskohtaisia tapahtumia, jotka yhteenvetoasi tukevat tyyliin: mitä? missä? milloin? kuinka paljon? ja kenen toimesta? tai

2. saada julkaistua vielä enemmän tunteisiin vaikuttavia kuvauksia noitten aikojen tapahtumista ja niiden tekijöistä, jotta suurin mahdollinen pyörä saataisi vauhtiin; se on suuren yleisön tuomio.

Valitse sinä.

Oijoi kirjoitti...

Totuus oli kuten nyt vanhana aikana tarua ihmeenpi.

Nyt

Tässä "paskalaissa" syötetää TÄKYNÄ haja - asutusaluille 35 % AVUSTUS jotta takuueläkeläiset ostavat laitteet ja työllistävät urakoisijan kaivamaan ne takapiahlleen maahan.

Tulos typpipitoisissa jätevesissä koko sijoituksesta asunnon osalta = 0.

Kymppitonni / 2 h. talous käytetään urakoitsijoiden työllistämiseen.

Haja - asutusalueiden kunnissa on jo hankittu lain odotuksessa lukematon määrä lavetteja, pieniä kaivinkoneita ja soranajovälineitä.

Kuin ennen Juhantalon aikaan näitä betonisasemia, sorakuoppia ennen suuria päätöksiä eritasoristetyksistä. Toisen kustannus tietysti on toisen leipä ja muovipönttötehtailijan voitto.

No jaa.

Lomamökin yläpuolisella valuama - alueella asustaa 4000 poroa talvitarhoissa, kaikki jäätyneeltä maalta vesiin eikä paskalaki koske niitä.

- Elyn haisteluissa lesken talon ja mökkikylän ohi virtaavan joen pohja on kuollut.

hakki kirjoitti...

Oijoi

Mielenkiintoinen kuvio. Ne takuueläkkeiden saajat, joiden "takuu"osasta kunta ei suoraan hyödy siksi, että se ulosmittaa eläkkeen hoitokuluihin, kierrätetään kuntaan siten, että eläkkeeseen oikeutetut ostavat 35% tuella ja saamallaan takuueläkkeellä paikallisen yrittäjän, jolla on töitä ja jonka veroista kunta tienaa.

Saadaanhan sillä samalla kylille kohta toimettomia lavetteja, pieniä kaivureita ja sorankuljetusvälineitä.

Samalla tämän leikin maksaja löytyy taas "kaupungeista".

Ei ELY eikä Mauri Pekkarinen, Paula Lehtomäestä nyt puhumattakaan ole kiinnostunut jostain joenpohjasta ja sen elosta. Suuremmat haasteet heitä kutsuvat.

PS.

Muistikuvani Juhantalon koplausajoista ja betoniasemista pitää yhtä esittämäsi kanssa.

Oijoi kirjoitti...

Tämä kuvio ja rahoitustapa on täsmälleen sama kuin menneen ajan tuotantorakennusten, lämpökeskusten ja konehallien rakennuskuvio.