tiistai 26. helmikuuta 2008

Vai että ei mene hyvin?

26.2.2008 20.18 | hakki47 | Työelämä, Asiakaspalvelu ja viestintä, Business

Olen yrittänyt etsiä verhoilijaa, joka päällystäisi runsaat 10 vuotta vanhat nahkasohvamme. No itse asiassa, ei edes tarvitsisi verhoilla sohvia, ainoastaan uusia 14 sohvatyynyä. Ei tarvitsisi kajota muuta kuin näihin tyynyihin, rungot ja tyynyjen fyllitkin ovat erinomaisessa kunnossa. Mutta 10 -15 vuotta ja lapsiperheen kulutus, aikuisten kiireet…. you know… Ei kantteja, päärmeitä, ei mitään extraa. Ja voisivat olla vaikka kangasta. Mikrokuitua?

Vaan eipä tahdo löytyä tekijää. Kolme tarjouspyyntöä olen eemeilillä lähettänyt, sovittuani ensin asiasta puhelimitse potentiaalisen tekijän kanssa. Liitteenä kuvat ja mitat. Ei ensimmäistäkään tarjousta. Ei tarkennuspyyntöä, kieltäytymistä. Ei mitään.

Tänään sitten, tuttavankauppaa, yhytin puhelimitse yhden mahdollisen tekijän. “Töitä jonossa kolmeksi vuodeksi!” - Usko tai älä. Mutta hän sentään ehdotti paria, joiden työn laadusta oli perillä.

Saas nähdä miten käy.

Toivottavasti näitä tekijöitä ei tarvitse tuottaa Filippiineiltä. Vai pitäisikö sittenkin pyytä ensin tarjousta Manillasta?

Pysyvä linkki | 5 kommenttia »

Ei kommentteja: