lauantai 28. elokuuta 2010

Timo Kalli konsultoi Arto Merisaloa

On se vaan niin kohottavaa seurata yhden ja saman Tosi-TVn uusia juonenkäänteitä vuodesta toiseen. Käydessäni juuri Heinolan keskustassa toinen iltapäivälehdistä hehkuttaa viimeisintä käännettä tässä ruokottomassa jatkosarjassa. Timo Kalli toimi Arto Merisalon konsulttina tämän arvioidessa, ilmeisesti Nova Groupin tehtävissä, Pohjankartanon arvoa tarjousta silmällä pitäen.


Uutisesta ei ilmennyt miksi tai missä roolissa Kalli Merisaloa konsultoi, ei myöskään maksoiko Merisalo konsulttipalkkiota. Mutta aiemmista Timo Kallin kertomuksista on jäänyt käsitys, ettei hän ole juurikaan Merisaloa tuntenut. Outoa. Kuitenkin hän oli konsultoinut kiinteistön arvioinnin osalta Merisaloa. Taasko meillä on yksi varhaisdementoitunut kepun johdon edustaja?


Vai olisiko ollut kiitoksena Kehittyvien Maakuntien Suomen vaalilahjuksista?
PS.


Mutta eihän meillä ole korruptiota, ei lahjontaa. Meillä on vain Maan Tapa ja Hyvät Veljet (Jotka eivät edes tunne toisiaan.)  ja Kartelloitunut Maatalousteollisuus. Suomea vaivaa Kreikan tauti.4 kommenttia:

fundeeraaja kirjoitti...

Veli hyvä, Kreikkaa vaivaa Suomen tauti. Kyllä tauti on levinnyt täältä pohjoistuulten mukana. Harpataan kaksi askelta kerralla vaihtamalla puoluetta seuraavissa vaaleissa. Harppaus on kaksitehoinen ja vaikutus kaksinkertainen. Jos kepuli äänestää persulia suoristuu selkä silmin nähden. Kepu menettää ja PerSu saa.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Sovitaanko, että molemmat sairastavat samaa tautia? Syystä ja seurauksesta voi olla montaa mieltä. Vaan ei kepu ei persut vaaleja voita. Voittaja on JOKU MUU. Vain se voi aikaansaada muutoksen.

tobe kirjoitti...

hakki onko Joku muulla myös ruotsinkielinen versio? something else ...autre chose....noch etwas....algo más...oliko nuokaan oikein?

hakki kirjoitti...

OrNot

Someone else...jemand anders... nogon annan...mutta varmaan käyvät nuokin.