perjantai 19. heinäkuuta 2013

Lainsäätäjienkö pitäisi noudattaa laatimiaan lakia? Ei helvetti! Joku raja!Presidenttivaaliin 2018 tähtäävä demarien Eero Heinäluoma on Porissa lausunut kuolemattomia viisauksia kansanedustajien käytöksestä. Vai olivatko vain toivomuksia? Hänen mielestään lainsäätäjien pitäisi noudattaa lakia. Uskomatonta.

Miksi hän ei tullut esiin silloin, kun 41 kansanedustajaksi valittua joutui epäillyksi lahjoman vastaanottamisesta Kehittyvien Maakuntien Suomen kärhämän yhteydessä 2008? Jättäessään ilmoituksen, jossa ei yhdistyksen tukia mainittu, he eivät noudattaneet itse säätämiään lakeja.


Päivi Räsänen. Kuva: Kimmo Mäntylä               


Miksi siis nyt pitää nipottaa? Jonkun Räsäsen tai Kontulan vuoksi? Vainko siksi, että kyseessä on kaksi merkityksetöntä naista? Tämänhän Tarasti hoiti puoluesihteerien avustuksella jo aikaa sitten. 

Eihän tienviitatkaan voi kulkea tietä, jonka ne muille ainoaksi oikeaksi osoittavat? Ja vielä rankaisevat jos ei oikein osata kulkea. 2 kommenttia:

Hakki kirjoitti...

Kun tänne hyvin kommentti vielä mahtuu, liitän tähän uutisen suuresta maailmasta. Uutisen, jonka pitäisi herätellä meistä myös niitä, jotka kavahtavat tietovuotoja.

Ihan aikuisen oikeasti, muuta vaihtoehtoa ei ole. "Ellsberg ihmettelee vuodoista syntyneen keskustelun yksipuolisuutta.

- Se on keskittynyt kokonaan totuuden kertomisen ja avoimuuden riskeihin. En ole kuullut mitään suljetun yhteiskunnan riskeistä, hiljaisuuden ja valheiden riskeistä, Ellsberg toteaa."

http://yle.fi/uutiset/pentagonin_papereiden_vuotaja_tukee_manningia_ja_snowdenia/6762038

Hakki kirjoitti...

Ja yhä vain kiinnostavammaksi menee.

http://www.theguardian.com/technology/2013/aug/08/lavabit-email-shut-down-edward-snowden

On niitä vaikeuksia sananvapaudessa demokratian kehdossakin.